Kesätyötä nuorille kiinteistönhoidon parissa

Kesätöiden haku avautuu helmikuussa 2018!!


Kuka voi hakea töihin?

Kesätöihin voit hakea, mikäli täytät ennen töiden aloittamista 15 vuotta. Valinnassa ovat kuitenkin ensisijalla vuosina 2001 - 2002 syntyneet nuoret, jotka täyttävät Rovaniemen kaupungin kesätyösetelin myöntämiseen vaaditut kriteerit.

Palkkaamme kesällä 2018 puolet ajokortin omaavia kesätyöntekijöitä, jotka ovat olleet aiempina kesinä yhtiössämme töissä. Täyttämällä kesätyöhakemuksemme mahdollisimman tarkoin olet valinnassa mukana. Työkokemus kohdassa "lyhyt tehtäväkuvaus" voit kertoa meille myös mitä kotitöitä olet tehnyt.


Mitä kesätöissä tehdään?

Kesäaikaiset työt tehdään vanhemman kiinteistönhoitajan ohjauksessa ja kaverina. Kiinteistönhoidon kesäajan töitä ovat mm. nurmikoiden leikkaaminen, haravointi, tonttien kunnossapitotyöt ja muita ulkona tehtäviä kiinteistönhoitotöitä.

Kiinteistönhoidon toimipisteemme sijaitsee Varastotiellä ja pyydämmekin sinua ilmoittamaan hakemuksemme kohdassa "lyhyt tehtäväkuvaus" miten kuljen työmatkasi mm. onko sinulla mopo käytössä?


Työsuhteen pituus?

Työsuhteet tulevat pääasiassa olemaan kolmen viikon jaksoja; 1. jakso 4.-21.6., 2. jakso 25.6.-13.7. ja 3. jakso 16.7.-3.8.. Jaksot pyritään sopeuttamaan hakijan toiveisiin. Työsuhteiden alkamisessa pyritään siihen, että ne alkaisivat aina maanantaina ja päättyisivät perjantaina.


Työsuhteen palkkaus ja muut ehdot

Työsuhteissa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus ja työaika määräytyvät sen mukaan, tuntipalkka on 8,97 e/h. Työ alkaa päivittäin klo 7.00 ja päättyy klo 16.00, työaika on 38,0 h/vko. Kesätyöntekijän kokonaispalkka muodostuu tuntipalkasta ja työssäolopäiviltä tulevasta lounasedusta lounassetelillä, lounassetelin arvo on 10,40 e.


Milloin päätös kesätöistä?

Teemme valinnat viimeistään huhtikuun aikana. Aikatauluun vaikuttaa kaupungin tekemä päätös kesätyöseteleistä. Valinnoista ilmoitamme suoraan valituille ja rekrytoinnin päättymisestä kerromme nettisivuillamme www.rovanapa.fi.