rovanapa_logo.jpg

Isännöitsijä - tekninen isännöitsijä


Työssäsi tulet hoitamaan hallinnollista isännöintiä omalle asiakasryhmällesi, mutta toimit myös muiden isännöitsijöidemme teknisenä tukena. Isännöintitiimin jäsenenä olet mukana auttamassa muita isännöitsijöitämme, kiinteistönhoitoa ja alihankkijoita korjauksiin ja kiinteistönhoitoon liittyvissä teknisissä ongelmissa. Roolisi isännöitsijänä ja teknisenä asiantuntijana muotoutuvat osaamisesi ja työkokemuksesi perusteella.

Sinulla on tekninen peruskoulutus alalta, joka soveltuu kiinteistönpidon tehtäviin. Olet mahdollisesti hankkinut isännöintialan peruskoulutuksen ja sinulla on työkokemusta isännöintialalta tai läheltä sitä.

Odotamme sinulta halua kehittää työtäsi tiimin jäsenenä sekä kouluttautumishalukkuutta. Olet aktiivinen ja kykenet toimimaan luontevasti ihmisten parissa. Olet tottunut organisoimaan ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Kyky selkeään kirjalliseen ilmaisuun on tärkeä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme vakavaraisen yrityksen miellyttävän työympäristön vakituisessa työsuhteessa ja nykyaikaiset työvälineet. Annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää työtäsi ja hankkia lisäkoulutusta.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 5.9.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kalevi.ranta@rovanapa .fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kalevi Ranta, puh. 040 721 3572. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.rovanapa.fi